Thiny House Bosbeekweg 3
info

Deze compacte woning  met atelier is te gast in het landschap.

Het gebouwtje staat daarom lichtjes opgetild en raakt de bosgrond nauwelijks. Ook met de beperkte hoogte voegt het zich bescheiden onder de hoge boomtoppen.
Het hoofdgebouw en het bijgebouw vormen een ensemble o.a doordat de veranda ze met elkaar verbind. Daarmee bevinden alle funcies zich onder een beeldbepalend dakvlak. Een dakvlak dat vooral het gevoel van beschutting vegroot.

De woning wordt uitgevoerd in gedempte kleuren , voornamelijk donker antraciet/bruin in combinatie met
transparant behandeld hout. Natuurlijke biobased materialen sluiten aan bij de gedachte van het boshuis . Ze hebben elk hun eigen aard: hout, glas en staal.

Het omliggende terrein wordt integraal ingericht met te ontwikkelen natuurgebied en sluit naadloos aan op het omliggende bos, waardoor 'tuin' , natuur en en 'bos' een geheel vormen.