THEEPAVILJOEN: een plek voor theeleuten
gebouw | info

Het Paviljoen staat in een mooi park in de nabijheid van een speeltuin en kinderboerderij. Mensen kunnen gebruik maken van de horecavoorziening, toiletten en winkel.

Door de positionering en vormgeving heeft het paviljoen een maximale verbinding met de plek. Het biedt ouders en verzorgers de mogelijkheid een kop koffie te nuttigen, terwijl ze zicht houden op hun spelende kinderen.

Het grote (energie-)dak biedt beschutting tegen de elementen, verzamelt het regenwater waarmee de toiletten doorgespoeld worden en genereert tegelijkertijd energie. Het paviljoen is een uitgekiende optelsom van functies binnen een helder en eenvoudig concept.

Ontwerpteam: Robert van Herk - Rene Reuse - Menno Lam - Elo de Mul - Jaquess Radder - Rene Reuse - Gerard Visser