MM architecten is een actief samenwerkingsverband van LAM architects en MOOST architectuurwerkplaast (Hilversum). Mart-Jan Oosterveld (MOOST) en Menno Lam delen een gemeenschappelijke visie en beide hebben een deel van hun opleiding genoten bij Glenn Murcutt, Peter Stutchbury en Richard Leplastrier. MM staat voor Mens & Maatschappij (door  Mart-jan & Menno) we willen samen voor en samen met onze klanten duurzame oplossingen bedenken. Comfortable leefomgevingen creeren, gericht op de gebruiker en passend in de omgeving. Innovatief en verantwoord materiaalgebruik, met respect voor het milieu. Onze werkwijze kenmerkt zich door: duurzame aandacht,  heldere concepten en communicatie, resulterend  in harmonische architectuur. 

Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO-Midden) is een nieuwe manier van bouwen in Nederland. De laatste tijd is CPO duidelijk aan een opmars bezig, omdat steeds vaker groepen mensen elkaar vinden die samen hun woondroom willen realiseren. Misschien loopt u ook wel met zo’n droom rond en heeft u inmiddels om u heen een groep van gelijkgestemden geformeerd. Dan komt echter de vraag: hoe komen we van droom naar daad?

VASPRO bouwmanagement staat voor klantgericht handelen, doelgericht en afgestemd op de opdrachtgever. Op zijn organisatie, de partners in het proces en het eindresultaat. Deze onderdelen vormen een belangrijke basis voor een succesvolle samenwerking. 

LINCC-ID   is, met een oplevering van zo’n 70 modelwoningen per jaar, een van de grootste modelwoning inrichters van Nederland. Ze richten niet alleen de modelwoning in – maar kunnen desgewenst ook een totaal service pakket aanbieden. Of het nu gaat om het aankooptraject van keukens en/of sanitair, of om de opvolging van proces-verbalen na oplevering. LINCC-ID werkt uitsluitend met ervaren professionals die ruimschoots hun sporen hebben verdiend.